Museum in bedrijf

Creativiteit inzetten om tot innovatie te komen en bij te dragen aan veranderprocessen: dat is het doel van Museum in bedrijf. Hiervoor koppelt Museum van Bommel van Dam creatieve ondernemers aan bedrijven uit de stad. Eén van de vraagstukken betreft het museum zelf. Hoe ziet het museum van de toekomst eruit?

Pop Art, decoratief, consumptief en glamorous!

1 november 2014 13:30 t/m 16:30

Ter gelegenheid van de manifestatie Join in! in Museum van Bommel van Dam Venlo, organiseert Kunstplatform Regentag een aantal workshops Masterclass Collage voor volwassen creatieven. Ben je ontwerper, illustrator, typograaf, stylist, designer, docent, student, beeldend kunstenaar, collagist of geïnteresseerde amateur? Dan zijn deze workshops echt iets voor jou.

Je werkt in het museum te midden van de manifestatie Join in! aan je eigen collage. Alle denkbare collagetechnieken komen aan bod met zowel alledaags als minder voor de hand liggend materiaal. Aan het einde van de workshop neem je je eigen collage mee naar huis én een schat aan nieuwe inzichten, technieken en concrete handvatten om jouw werkwijze binnen je eigen vakgebied te perfectioneren. In een kleine setting van maximaal 15 personen biedt de workshop volop gelegenheid om elkaars vakkennis en netwerk te delen. Kunstplatform Regentag investeert in talentontwikkeling door kunsteducatie. Collagekunstenaar en museumdocent Rob Benders is initiatiefnemer van Regentag en tevens jullie workshopleider.

De workshop Pop Art, decoratief, consumptief en glamorous! vindt plaats op zaterdag 1 november 2014 van 13:30 tot 16:30 uur. Bijdrage: € 25,00 per deelnemer (inclusief entree museum). Er is een doe-een-workshop-kado-kaart verkrijgbaar. Meer informatie hierover vind je op www.regentag.nl. Aanmelden via rob@regentag.nl of 06-33868002.

in , | Getagged , , , |

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

 

Mede mogelijk gemaakt door:
Museum in bedrijf is mede mogelijk gemaakt door