Workshop Art Assemblage

8 juli 2017 13:00

Deze zomer kun je in Museum van Bommel van Dam terecht voor een creatieve en uitdagende activiteit. Tijdens de workshop Art Assemblage maak je een eigen kunstwerk. Deelnemers gaan onder leiding van museumdocent en kunstenaar Rob Benders aan de slag met afvalmateriaal als afgedankte industriële plastic producten, restmateriaal uit computers, spellendozen en andere media.

De workshop Art Assemblage vindt plaats in de tentoonstelling Sporen uit de Toekomst. In deze expositie is te zien hoe kunstenaars en designers nadenken over de binnenstad van de toekomst en deze vorm geven. De ‘stad van de toekomst’ vormt ook de leidraad van deze workshop.

We starten de workshop met een gezamenlijke, snelle brainstormsessie. Wat vind jij belangrijk aan de stad van de toekomst? Aan de opbrengst van deze ronde geef je vervolgens letterlijk vorm en inhoud met allerlei materialen. Resultuaat: een eigen modern assemblagekunstwerk dat jouw interpretatie van het thema laat zien. Gemaakt in het museum als live atelier.

De workshops vinden plaats op 8 juli, 23 juli en 6 augustus.
Tijd: steeds van 13 tot 15 uur. Vanaf 7 jaar, onder begeleiding van tenminste één volwassen begeleider. Deelnemers betalen entree voor het museum. Aan de workshop zijn geen verdere kosten verbonden. Aanmelden gewenst via
rob@regentag.nl. Aantal plaatsen is beperkt.

 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *