Workshop Jean Michel Basquiat

11 juli 2015 13:00 t/m 16:00

Kunstplatform REGENTAG presenteert de workshop Jean Michel Basquiat.

Centraal staat het explosieve werk van cult held/muzikant/dj/beeldend kunstenaar Jean Michel Basquiat! We kruipen in zijn Reebok sneakers en maken een net zo expressief en kleurrijk kunstwerk. Dit bestaat, net als de werken van JMB, uit diverse lagen en onderwerpen vol zeggingskracht. Resultaat: een bijzonder bonte collage vol tekeningen, illustraties, schrift, icoontjes en symboliek. Met een vette saus van jazz en hip hop. Maatschappij kritisch met een knipoog naar je eigen situatie. 

Je neemt je eigen werk mee naar huis met een schat aan nieuwe inzichten en technieken. De workshop is bijzonder geschikt voor volwassen creatieven en diegene die hun creatieve talent willen (her)ontdekken! Met maximaal 10 personen biedt de workshop volop gelegenheid voor het delen van elkaars kennis en is er alle ruimte voor individuele begeleiding. 

Workshopleider Rob Benders is collagekunstenaar, cultuurcoach, curator, museumdocent en initiatiefnemer van Regentag, een onafhankelijk kunstplatform dat investeert in talentontwikkeling door kunsteducatie. 

Bijdrage: € 35,00 per deelnemer. Inclusief: entree museum, koffie/thee. Meer informatie en inschrijven via rob@regentag.nl en www.regentag.nl

in | Getagged , , , |

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *