Vrienden vBvD

Springlevend!
Op 12 december 2012 bestaat de Stichting Vrienden van het Museum van Bommel van Dam twintig jaar. De laatste jaren heeft het bestuur van de Stichting Vrienden ongelofelijk veel activiteiten ontplooid: dagexcursies in binnen- en buitenland, lezingen, gesprekken met kunstenaars op zaal in het kader van wisseltentoonstellingen en unieke kijkjes achter de schermen, waarbij de museumpraktijk in volle breedte centraal stond. Mede ten gevolge van dit actieve beleid is het aantal vrienden de afgelopen vijf jaren fors gestegen. In de nabije toekomst zal de Stichting Vrienden van het Museum van Bommel van Dam actief overleggen met de Stichting van hetLimburgs Museum. Daarnaast zal de Stichting Vrienden met de Stichting van Bommel van Dam continu aan het draagvlak van Museum van Bommel van Dam werken. Het realiseren van private funding is een van de concrete doelen. Draagt u Museum van Bommel van Dam ook een warm hart toe? Word dan lid van de Stichting Vrienden van het Museum van Bommel van Dam. Wie zich aansluit bij de Stichting Vrienden heeft de volgende voorrechten:

  • Gratis toegang tot Museum van Bommel van Dam (incl. consumptie*)
  • Uitnodigingen voor exposities en activiteiten in het museum
  • Nieuwsbrief van de Stichting Vrienden van het Museum van Bommel van Dam
  • Exclusieve workshops, rondleidingen, lezingen en colleges in het museum
  • Excursies en meerdaagse reizen naar musea in binnen– en buitenland.

Wilt u lid worden van de Stichting Vrienden van het Museum van Bommel van Dam? Een ledenpas kost € 22,50 per jaar, een gezinskaart € 35,00 per jaar. Voor studenten geldt een gereduceerd tarief van € 7,50 per jaar.

Voor informatie of aanmelding kunt u contact opnemen met Museum van Bommel van Dam: +31 – 77 – 351 34 57. U kunt ook een email met uw adresgegevens sturen naar: info@vanbommelvandam.nl met de tekst ‘aanmelding Vriend van het Museum van Bommel van Dam’. U kunt het verschuldigde bedrag over maken op rekeningnummer 46 45 46 192 t.n.v. Stichting Vrienden van het Museum van Bommel van Dam te Venlo.

* Keuze uit koffie/thee/ranja in het Museumcafé, gevestigd in het aangrenzende Limburgs Museum (of € 1,00 korting op overige drankjes).

Reacties zijn gesloten.