Fotografeer je eigen leefomgeving – De winnende foto.

Persbericht 

Ter gelegenheid van de tentoonstelling Mapping the Landscape organiseerde Museum van Bommel van Dam een fotowedstrijd met als titel ‘Fotografeer je eigen leefomgeving’.
Uitgangspunt was hoe jij je eigen omgeving ervaart. Wat valt je daarbij op en wat is voor jou belangrijk? De hoofdprijs was een ballonvaart voor twee personen.

Claus Hagmans – Frei Fahrt am Bahnhof Kevelaer (2012)

De winnende foto in de categorie 16 jaar en ouder is “Frei Fahrt am Bahnhof Kevelaer” van Claus Hagmans. Wij wensen hem een behouden vaart.
In de categorie tot 16 jaar zijn geen inzendingen binnen gekomen. Het museum heeft besloten de hoofdprijs uit deze categorie te verloten onder de overige deelnemers.

Mapping the Landscape
Tijdens de Floriade 2012 presenteerde Museum van Bommel van Dam het project Mapping the Landscape. Acht kunstenaars lieten zich inspireren door het stedelijke en natuurlijke landschap in en rond Venlo en brachten opvallende eigenschappen in beeld. Tussen april en juni waren de projecten van de kunstenaars te vinden in de openbare ruimte van de (Eu)regio. Het sluitstuk vormde een tentoonstelling in het museum van 2 september 2012 t/m 6 januari 2013.

Meer informatie over het project op http://www.mappingthelandscape.eu/

in Nieuws, Persberichten | Getagged , , , , |

Reacties zijn gesloten.